Странице

среда, 23. мај 2012.

Džuli Plek o Eleninoj transformaciji

Treća sezona serije "The Vampire Diaries" završila se pre par nedelja. Premijera četvrte sezone planirana je za sredinu oktobra, tako da je dosta vremena čekanja i neizvesnosti pred nama. Nagađanja i samostalno razvijanje priče većine fanova, počelo je istog trenutka kada je poslednja scena finala prikazana. Neki su šokirani, neki su očekivali da Elena postane vampir, ali niko ne zna kako će se priča u budućnosti razvijati.

Izvršni producent serije Džuli Plek jedna je od onih koji drže konce života naših omiljenih likova. Na temu Elenine transformacije, Džuli otkriva: "Razlika između Kerolajn iz druge sezone i Elene sada je u tome što ona pored sebe ima dva vampira, dva brata koji je vole podjednako i koji će imati potpuno drugačije mišljenje u vezi toga. Jedna od činjenica koju smo uvideli u prethodnim epizodama kao što je "2012" je da su obojica imali problema sa životom u ulozi vampira. Dejmon je bio ljut i besan 50 godina, pre nego što je shvatio da može u tome da uživa, dok se Stefan borio sa svojim demonima, posebno u vreme ripper perioda. Obojica će imati mišljenje na temu kako pomoći Eleni. Stefanove metode su se pokazale uspešnim u Kerolajninoj situaciji, a sada ćemo ga videti u pokušajima da pomogne Eleni, dok će Dejmon zauzeti potpuno drugačiju stranu u svemu tome. Čeka nas dosta konflikata vezanih za to." Kratak, ali uspešan pokušaj da nam zagolica maštu.

Šta mislite - koji će biti Dejmonov stav povodom Elenine transformacije, a čiji će biti uspešniji? Kako će se Elena snaći u ulozi vampira i da li će neko imati većih problema sa adaptacijom na nametnutu situaciju?

Do oktobra, u očima fanova Vampirskih Dnevnika, deli nas previše vremena, nagađanja i neizvesnosti. Nadamo se da će četvrta sezona biti još uzbudljivija i da će se čekanje isplatiti..

Нема коментара:

Постави коментар